Voetbalnieuws
 

Onze accommodatie gelegen aan de Blote Weg te Beek (L) is medio 2005/2006 aanzienlijk gerenoveerd. Na jarenlange onderhandelingen met de gemeente en een politieke lobby daaromtrent heeft V.V. Caesar / Vos Investment Groep sinds deze periode de beschikking over twee hypermoderne kunstgrasvelden.

Het voordeel van deze velden is dat deze in beginsel 24 uur per dag belast kunnen worden voor zowel training- als wedstrijdactiviteiten.

In samenspraak met de gemeente zijn beide velden voorzien van een kunstlichtinstallatie. Bijzonder aan de verlichting rondom het hoofdveld is dat deze van uitzonderlijk hoge kwaliteit is voor een amateur voetbalvereniging.

Met een norm van 120 ligt deze ruim 80 boven de norm van een gemiddelde verlichting rondom een gemiddeld amateur voetbalveld.

Sinds de komst van deze velden mogen we de conclusie trekken dat onze vereniging de accommodatie “van de toekomst” heeft gekregen.

Tot op heden hebben deze velden ons geen windeieren gelegd. In elk jaargetij kan getraind en gevoetbald worden onder dezelfde veldcondities. Daar waar in de zomer en de winter de natuurgrasvelden vaak onbespeelbaar zijn kan op sportpark De Carmel nagenoeg altijd gevoetbald worden.

Onze velden voldoen aan alle kwaliteits- en gezondheidsnormen zoals deze zijn opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid. Uiteraard beschikken wij over een goedgekeurd kunstgraslabel zoals deze worden afgegeven door de KNVB in combinatie met de leverancier van de kunstgrasvelden.

Het bestuur van V.V. Caesar / Vos Investment Groep is inmiddels in overleg met het Huis van de Sport, de provincie Limburg en de gemeente Beek daar sportpark De Carmel binnen de Provinciale sportnota gezien wordt als één van de modernste sportomgevingen in al haar facetten in het Limburgse land.

Wij zullen u op de hoogte blijven houden van deze belangwekkende ontwikkelingen en de eventuele positieve gevolgen daarvan voor onze vereniging.